Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της  ομάδας μας για όλα τα τρέχοντα θέματα.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σχετικά με τον Πέδρο Μάρκες: " Θα περάσει σήμερα από μαγνητικό τομογράφο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος"

Σχετικά με την εκδήλωση που έγινε για τους παλαίμαχους: "Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την προσφορά ατόμων που πρόσφεραν και κράτησαν τον Απόλλωνα σε δύσκολους καιρούς. Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν τα συμβόλαια, τα social media και είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να τους τιμήσεις. Η αναγνώριση είναι το μεγαλύτερο έπαθλο για αυτούς τους ανθρώπους, η κάθε εκάστοτε διοίκηση είναι υπόχρεα να σέβεται και να τιμά τους παλαίμαχους. Από εκεί το παρόν και το μέλλον είναι αυτό που πρέπει να δούμε για να γράψουμε νέα ιστορία για τον Απόλλωνα".

Σχετικά με το Κύπελλο: «Η ευθύνη είναι διαχρονική όταν αγωνίζεσαι στον Απόλλωνα, ακόμη και το Κύπελλο αν το κατακτήσουμε είναι το ελάχιστο που μπορεί να πετύχει ο Απόλλων σε μία χρονιά. Είναι μία διοργάνωση που τα πάμε εξαιρετικά, είμαστε 31η φορά στα ημιτελικά και θέλουμε να διακριθούμε από τον θεσμό. Όταν είσαι ο Απόλλων δείχνεις σεβασμό σε όλους, όμως νιώθουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο». 

Σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον  Πέρετς: «Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση και περιμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή».

Σχετικά με τα παιχνίδια στα πλέι άουτ: «Σίγουρα κάποιες αλλαγές θα γίνονται, αλλά με μέτρο, καθώς ο κ. Ματσίν θέλει να κρατά τους παίκτες σε εγρήγορση».

Για τα αγωνιστικά με ΑΕΛ: «Θα περάσει από MRI ο Πέδρο Μάρκες για να δούμε τι έχει, ευελπιστούμε να μην έχει κάτι το σοβαρό. Αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς με την ΑΕΛ. Αναφορικά με το παιχνίδι είμαστε ο Απόλλων και πάμε να το κερδίσουμε».

Για τον Βαλμπουενά και τα δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι θέματα που θα διαχειριστεί ο πρόεδρος μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον κ. Ματσίν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προτεραιότητα τώρα έχει το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν θέλει ο Απόλλων την παραμονή του Βαλμπουενά: «Είναι αμοιβαία τα αισθήματα».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction